Firefox. új lap nyitása. Többi lent?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy amikor az új lap megnyitása fülre kattintok nem nyit meg új lapot,és ha jobb klikk új lap megnyitása akkor sem.megnéztem a beállításokat és ott ki van pipálva,szóval csinálnia kell.lehet véletlenül elállítottam valamit.
hogyan tudnám visszaállítani?
2011. márc. 21. 17:56
1/3 anonim válasza:
Próbáld újra telepíteni,ha nem megy Ctrl+T-vel sem! Minden könyvjelző, előzmény megmarad tehát nincs kockázat.
2/3 anonim válasza:
Ha úgy telepíted újra ,ahogy az első válaszoló javasolta,akkor annak nincs értelme,mert az összes hibával együtt fog újratelepülni.
De ha törlésnél beteszed a képen látható pipát,akkor egy vadi új Firefoxod lesz,ami már nem tartalmazza a régid gyogyóságait.
3/3 anonim válasza:
Ezen a fórumon már elhangzott egy ugyan ilyen kérdés. A megoldás-egyik a fentebb említett, a másik, hogy uninstall Ask Toolbar (nekem is ez segített - ez az egyszerűbb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!