Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusirtót akarok venni ti...

Vírusirtót akarok venni ti melyiket ajánljátok? Ismétlem venni akarok.

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21.26os vagyok: Bővebben itt informálhatod magad: [link]
2010. júl. 17. 23:31
 12/20 anonim válasza:
Symantec Corpotate Edition
2010. júl. 18. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Kaspersky Internet Security 2011.

Ez jelenleg az egyetlen olyan vírusirtó, amiért hajlandó lennék pénzt adni. Én több gépen használom már 4 éve, és eddig mindegyiken problémamentesen üzemel, és mindent megfog. Ja, és a teljesítménye is jó: a minimum követelményt nem teljesítő gépeket sem fogja vissza (pl: 1,2 GHz Intel Celeron, 256MB RAM, 20GB HDD).

[link]

A magyar verzióra még várni kell.

2010. júl. 18. 15:16
 14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, utánanézegettem, és a norton internet security mellett döntöttem.
2010. júl. 18. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:

Jó döntés ;).Centrbe veri a Esetet.

Én csak a Symantec és a Kaspersky termékekért vagyok hajlandó fizetni (egyik gépemen a kaspersky másikon a norton van)és még soha nem jutott be vírus ;)

2010. júl. 20. 11:58
 16/20 anonim válasza:

Spiware Terminator.

Nekem első nap 40 vítust talált amiből 3 különösen veszélyes, volt köztük Trója mutáció is és ott lappangott mind a gépemen pedig azelőtt is folyamatosan futott valamilyen vírusírtó. A terminátor tud gyors írtást és mélyreható vizsgálatot is, és időzíteni is lehet a frissítési folyamatot. Én erre esküszöm....

2010. júl. 23. 09:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Hiába a legjobb vírusirtó is, ha az nem megy át a tűzfalon, amelyik nem akar. Erős tűzfal mindenképpen kell.
2010. júl. 23. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:

szokásos antibiotikumokat ajánlom!!

:DD

2010. júl. 24. 00:34
 19/20 anonim ***** válasza:
ESET Smart Security
2010. júl. 24. 03:09
 20/20 Crepkey válasza:
Minek vírusirtó? Én soha nem használtam és soha nem is lett vírusos a gépem. Egyébként az AVAST-ra esküsznek most a szakik. De lehet, hogy holnap megint a Kaspersky-re fognak. Ebben is változnak a trendek, annak a függvényében, hogy mennyire hatásos a vírusirtó az éppen aktuális vírusok ellen. Én a legjobb vírusirtónak azt tartom, ha a megtanulod a web íratlan szabályait. Nekem még soha nem volt vírusos a gépem. ;)
2010. júl. 24. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!