Mennyire megbízható így az Eset Smart Security?
Figyelt kérdés
Ha így frissítem az ESS-t: [link]
(Frissítési szerver) akkor nem lesz kisebb a teljesítménye mint egy fizetősnek?
Tapasztalatok? ESS vs. Kaspersky ?
2010. júl. 17. 00:06
11/18 anonim válasza:
00:15-ös vagyok, először is kell hozzá a sima ESS:
És a crack:
Utasítás a telepítéshez szerintem van mellékelve benne.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
12/18 anonim válasza:
nekem olyanom volt vagy 3 hónapig, aztán annyira teleengedte vírussal, hogy lecseréltem avastra... sokkal stabilabb és ingyenes
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2010. júl. 17. 12:30
14/18 anonim válasza:
A crack legfeljebb egy ideig védi a gépedet, mert elég hamar le szokták tiltani a frissitést. ESS-t megvettem és nem engedett be semmit, másfél éve.
15/18 anonim válasza:
Nekem az egyik gépen 2051-ig jó crack van fent, a másikon Lifetime, az egyik úgy 2,5 - 3 éve működik folyamatosan, az új gép csak 1 éve van meg kb., de eddig nem volt gond.
Az a crack amit megadtam Lifetime-os, szóval nem kell újra crackelni soha.
16/18 anonim válasza:
Ja és persze mindig frissíti magát, ez a lényeg :)
17/18 A kérdező kommentje:
Okok, köszi szépen még1x :)
2010. júl. 17. 22:39
18/18 anonim válasza:
nem lesz és szerintem ne crackeld meg hanem használd a Frissítési szerver)t ugyanaz mit a gyártó szervere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!