Mennyire megbízható így az Eset Smart Security?
Figyelt kérdés
Ha így frissítem az ESS-t: [link]
(Frissítési szerver) akkor nem lesz kisebb a teljesítménye mint egy fizetősnek?
Tapasztalatok? ESS vs. Kaspersky ?
2010. júl. 17. 00:06
1/18 anonim válasza:
eset-et használtam, nálam sz@rt se ért, kaspersky-t használtam, az meg azzal idegesített hogy vegyem megy vegyem meg ne csak a próbaverziót használjam, így most avast!5-öt használok
2/18 anonim válasza:
Én Lifetime Crack-et használok hozzá, így teljesen önmaga megoldja a frissítést, nem kell keresgélni semmit. A másikat nem ismerem, nekem ez jött be, mást nem is használtam.
3/18 anonim válasza:
Nálam is, anyámnál is, ismerősnél is ez van, smemi baja gépeknek.
4/18 anonim válasza:
Free engine le van butítva nagyon durván a licens-eshez képest, heuristic adatbázis semmit nem ér, auto protect nincs is, vírusadatbázisról inkább nem is beszélek. Nem is értem miért vannak olyanok akik az Eset Smartot meg a NoD32t istenítik, akinek esze van messze elkerüli.
5/18 anonim válasza:
Ha auto protect alatt real-time protection-t értesz, az van benne, figyel a windows frissítésekre, ha valami gázos dolgot talál akár becsomagolva, rejtve, vagy simán, le se engedi szedni, stb. Nem értem azokat akik ilyen avastokat meg comodókat meg ilyeneket használnak és így lenézik az esetet, de már több helyen is észrevettem ezt, úgy látszik ez a divat
7/18 anonim válasza:
Nem értem, miért van a virusirtóknál ez a sok véresszájú márkarajongó! hogy csak az én virusirtóm jó, a többi szart se ér! Én a kezdetektől az eset smart security-t használom, évek óta, az ingyenes, havonta regizős változatba, és egyetlen egyszer nem volt probléma a gépen, minden virust blokkolt
8/18 anonim válasza:
én meg csak azt mondom hogy avast!5
lehet licencet is meg key-t is használni hozzá
nekem bevált:D
9/18 A kérdező kommentje:
00:15-ös megkönyörülsz rajtam azzal a lifetime crackel? :)
2010. júl. 17. 08:18
10/18 anonim válasza:
A vélemények megoszlanak, van aki szereti van aki nem. Nekem egy Avast Free és rendszeres Windows frissítés mellett semmi gondom nem volt eddig a vírusokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!