Elsővel van tapasztalatom, nekem nagyon ette a gépet és lassította, ezért nem használom.
Windows 10 óta a beépített defendert használom, teljesen megvagyok elégedve vele, szépen észreveszi a nem jó dolgokat, hülyeségeket nem kell letölteni, avaston is van ami átmegy és utána a böngésző tele reklámmal...
Az Avast már nem olyan "fogós".
Ingyenest szeretnél vagy fizetőset ?
Az utóbbiakban több funkció van, de a legtöbb esetben az előbbiek is elegendőek.Ideértve a Defendert is.
Nem írtál oprencert...
Linuxra a ClamAV nálam tette a dolgát, nem volt vele baj.
Windowsra a jó öreg NOD32 tökéletes -Win10-re még az sem szükséges, a beépített Defender semmivel sem rosszabb, mint a 3rd party termékek, sőt a legjobbak között van.
Ugyan most raktam fel a Windows 10et, beépitett defenderrel, de az Avast azonnal zsaroló virusokat észlelt amit nem is tud kontrollálni próbaverzióban, a Norton pedig meg sem látta.
Nálam a Norton a nagyobb név, de régóta Avastot használunk családi szinten, szerintem lehet kidobok rá pénzt, mert új gépem van és azt akarom hogy minden kértevő gyorsan eliminálódjon. Még a Pandáról hallottam, az is kérdés hogy melyikben működnek jobban beépített funkciók, esetleg hogy melyik a szélesebb körben használt, így naprakészebb, amire pénzt lenne érdemes áldozni.
a nod 32 fejlettebb változata eset internet security
nekem elfogja a vírusokat.
Itt vannak,olvasd el őket, a döntés a tied... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!