Mi a legjobb vírusirtó androidra?
Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 23:37
1/9 anonim válasza:
Nincs olyan , hogy "legjobb".
Ha én azt mondom neked, hogy az XY a legjobb, akkor te mondhatod hogy az egy trágya, mert a múltkor is beszedtél egy vírust vele.
Lehet hogy én évek óta használom, és szerencsém volt és azért tartod jónak, ugyanakkor lehet hogy te azért szereztél vírust vele, mert egy új, még a legkorszerűbb védelmeket kijátszani tudó vírust kaptál be.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 lehet ebbe valami nekem 360 security van meg egyszer véletlen kaptam be egy vírust de a 360 kiirtotta
2019. jún. 14. 11:48
3/9 anonim válasza:
Nekem Eset Mobile Security van, de Free. Nagyon jó.
4/9 Nu, págágyí válasza:
A legjobb vírusirtó az ,ha körültekintöen kattingatsz,ès nem nyitsz meg mindenfèle szar oldalt...
5/9 A kérdező kommentje:
#4 amúgy ja.
2019. jún. 15. 19:24
6/9 anonim válasza:
Vírusirtó nem kell Androidra, mert nincs rá vírus. Malware az amit lehet kapni, ha olyan dolgokat telepítesz amit nem kéne. Én sose kaptam, pedig csak Androidos telefonom van lassan 10 éve. Az összes ilyen vírusirtó hasztalan és csak az akkumulátort zabálja. Ha esetleg bekaptál valami malware-t, akkor telepítsd a Malwarebytes-t. Az a legjobb ellenük.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké kösz a választ
2019. jún. 17. 17:16
8/9 anonim válasza:
Egyébként a Gmail elleni támadás után telefonon biztonsági kóddal kellett visszaszerezni. Ha nincs Eset Mobile Security, akkor vihettem volna szervizbe szoftvercserére a telefont. Androidos.
9/9 anonim válasza:
Ha malware ellen kell: Malwarebytes, ha pedig adware ellen, akkor Anti Adware (apkpure.com). Legalábbis nekem ezek jöttek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!