Hlinyánszky Gábor kérdése:
Milyen ötletetek lenne arra, hogy letiltsam a kollégáknak a nyomtató letörlését és módosítását?
Figyelt kérdés
A gépeken van rendszergazda fiók, amit nem használnak és mindenkinek van külön helyi fiókja. UAC-t maxra húztam és a ConsentPromptBehaviorAdmin-nál 1-est állítottam regeditben, de a nyomtatót így is engedi törölni. Nincs egyéb szerver a kezemben sajnos.2019. szept. 24. 13:46
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben hagynám a fenébe, ha nekik jobb így, akkor használják így. Legalább kevesebb papír fogy! :-)
Különben meg ha mégis annyira fontos, akkor át kell térni a Linux-ra, az nefélj nem engedi, hogy bárki bármit is piszkáljon illetéktelenül.
Bár a Windows-nak sem kellene, nálunk programot sem tudnak telepíteni vagy törölni, ezért furcsa, amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!