Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » DNS-gyorsítótármérgezés a...

DNS-gyorsítótármérgezés a nyomtató miatt?

Figyelt kérdés

Gépemen Eset Smart Security 5 van telepítve. Ma beüzemeltem itthon egy vezetéknélküli wifi-s nyomtatót (EPSON Stylus SX235W), ami az itthoni hálózatra kapcsolódik, azóta állandóan a Smart Security a 192.168.1.1-re (vagy időnként 1.9-re) hivatkozva DNS-gyorsítótármérgezés figyelmeztetést ad. Gondolom, hogy a nyomtatónak köze van hozzá, de nem tudom mit csináljak, hogy ne akadjanak össze.

Köszönöm a válaszokat!

#tűzfal #nyomtató #Epson #ESET Smart Security #eset #DNS-gyorsítótármérgezés
2012. okt. 11. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez valami bug a nod-ban, amióta az 5-ös smart(hát persze) security-t használom nekem is állandóan kiírja ezt. Ha a nyomtató működik akkor nem kell foglalkozni vele.
2012. okt. 12. 03:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor elég ha kiiktatom az értesítéseket?
2012. okt. 13. 00:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyesmiről én is olvastam régebben, hogy egyes modemeknél is ezt csinálja, de igazából nem kell vele foglalkozni, nincs gond, minden működik rendesen, csak feldobja az értesítést.

Tehát szerintem ha minden működik akkor egyszerűen tiltsd le ezt az értesítést.

2012. okt. 14. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!