Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen veszélyt jelent, ha...

Milyen veszélyt jelent, ha valaki nem jelentkezik ki weboldalakról, akár napokig, hetekig?

Figyelt kérdés

Ilyesmikre gondolok, mint pl. Google, Youtube, Pinterest, Facebook. Nem én csinálom, hanem egy ismerős, és mondtam neki, hogy az oldal elhagyása előtt jelentkezzen ki, de nem igazán tudom alátámasztani, hogy milyen veszélyei vannak, ha nem teszi.

Vagy lehet, hogy nincs is semmi technikai vagy biztonsági kockázata?

2019. szept. 18. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha saját gépről teszi, amit csak ő használ, akkor nincs. Én évek óta nem jelentkeztem ki szerintem, max ha néha törlöm a sütiket és olyankor kidob nyilván. Még élek :D

Ha olyan gépről teszi, amit más is használ, akkor logikusan hozzáférhet az adataihoz.

2019. szept. 18. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez elsősorban akkor gond, ha másokkal közösen használja a gépép. Másodsorban trackerek pontosabban tudják követni az online tevékenységeit. Bár a leírásból kétlem, hogy sokat segítene neki ez ellen, ha elkezdene kijelentkezgetni.
2019. szept. 18. 13:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor én tudtam rosszul.
2019. szept. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!