Mi várható a Windows 7 támogatásának megszűnése után?
Figyelt kérdés
Mint tudni lehet, 2020 januárjában megszűnik a Win7 támogatása. Ez után is fogjátok használni majd és nem féltek az adathalászoktól? Én személy szerint Win10-et használok de szívesen visszaváltanék Win7-re...#biztonság #operációs rendszer #Windows 7 #támogatás #Microsoft #életciklus #Windows 10 #kiforrott rendszerek
2019. szept. 14. 12:40
1/21 anonim válasza:
Nem lesz annyi hibás frissítés.
2/21 anonim válasza:
Hogy hogy mi várható? Semmi, az hogy megszűnik a támogatás annyit jelent hogy nem jön több javítás hozzá, sem új feature. Ha vissza akarsz váltani hajrá, semmi sem akadályoz benne, ami működik az egyiken működik a másikon is(dx12 t leszámítva, de itt vagyunk 4 évvel a dx12 után és még mindig egy kezeden meg tudod számolni hány csak dx12 alatt működő játék van).
3/21 belapus válasza:
Mint az XP támogatásának megszűnése után: lesz aki továbbra is használni fogja.
Nyilván számolni kell azzal, hogy a szoftveres és hardveres támogatást fokozatosan kivezetik, ezzel pedig együtt járhat a magasabb biztonsági kockázat.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem tartatok az adathalászattól?
2019. szept. 14. 15:24
5/21 anonim válasza:
Frissítések mindig csak kárt okoznak, frissítéssel is be jöhetnek a vírusok ha felhasználó mindenre rá kantint.
6/21 A kérdező kommentje:
És érdemes lenne telepíteni még? Tehát azzal, hogy bejelentik hogy megszűnik a támogatás azzal csak az embereket akarják elrémiszteni?
2019. szept. 14. 17:21
7/21 anonim válasza:
Ugyanaz ami XP és a Vista megszüntetésekor volt:
Öngyilkossági hullám söpör majd végig a világon, egy az egyben mint 45-ben.. :DD
8/21 belapus válasza:
Hosszabb távban gondolkodva talán már nem érdemes telepíteni, de ez egyénfüggő.A biztonsági programokat gyártók valószínűleg tovább támogatják majd, mint a Microsoft.
Érdekességképpen: ( talán ) tavaly még - a már évek óta nem támogatott - XP-hez is adott ki biztonsági frissítést a Microsoft.
9/21 anonim válasza:
A Windows 7 támogatása 2023. Január 14.-én szűnik meg.
10/21 anonim válasza:
Én ragaszkodom a Windows7-hez, mert kiforrott rendszer. Tudom, van Windows10, de az nem érdekel. Kipróbáltam és nem kell, komoly munkára alkalmatlan. De persze a biztonság: most is fizetős Eset Internet Security12 van rajta, amelyik véd a bootnetektől, tűzfala van, kiterjesztett heurisztika stb. Megbízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!