Egy meglátogatott weboldal rendszergazdája meg tudja-e
nézni, hogy én korábban milyen tartalmakat néztem?
Figyelt kérdés
Azt olvasom,hogy a sütik összegyűjtik és elküldik a weboldalaknak a korábbi URL-eket.
Aztán azt,hogy "A Sütik egyszerű szöveg típusú formátumot használnak, nem kódrészletekből állnak, így nem futtathatók automatikusan. Következésképp, nem másolhatók és nem feleltethetők meg más hálózatokban az újrafuttatáshoz."
" használhatók negatív célokra is. Mivel a felhasználó igényeire és navigálási előzményeire vonatkozó információkat tárolnak, így egy adott weboldalon akár spyware-ként is használhatók."
Az világos,hogy a meglátogatott weboldal tudja merre jártam, de vajon ezt az informatikus is látja?
Azonnal megírom a nevét,születési évét,hogy hol és milyen eredménnyel végzett :)
2019. aug. 19. 14:38
3/8 Szirty válasza:
Az "informatikus" minden rendelkezésre álló adatot láthat ha megvan a tudása, eszközei, lehetősége arra hogy nézegesse.
2019. aug. 19. 14:59
4/8 anonim válasza:
Nem tudja megnézni, azt esetleg láthatja, hogy mit csinálsz amikor éppen ott vagy, főleg fórumoknál van olyan, ahol meg lehet nézni, hogy az éppen ott tartozkodók mit csinálnak, de hogy korábban merre jártál az oldalon azt nem.
2019. aug. 19. 15:32
5/8 anonim válasza:
Nyilván bent vannak a lekért oldalak a szervernaplóban és a statisztikai adatokban, de senkit nem fog érdekelni, hogy miket néztél meg.
2019. aug. 19. 19:23
6/8 anonim válasza:
A webszerver rendszergazdája mindenképp tudja mikor mit mennyi ideig nézegettél náluk, és ha nem tiltottad le a böngésződben a 3.fél sütijeinek kezelését akkor azt is tudni fogja milyen más weboldalakat nézegetsz még és mikor.. :(
2019. aug. 19. 23:44
7/8 anonim válasza:
Alapból minden oldal minden sütit beolvashat megnézhet, ezért ezt 'illik' bekapcsolni. (aztán minden sütit törölni hogy megszakadjon az élettörténeted náluk)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!