Wifi router wifi jelszavát megtudhatom valahogy hogyha utp kábellel csatlakozom hozzá számítógéppel?
Rá szokták ragasztani az eszköz aljára a jelszót. Kábellel csatlakozva az alapértelmezett gyártói jelszavakkal próbálkozz, ami admin - admin
Én az olyan eszközök jelszavát vissza tudom fejteni, amiket korábban elmentettem, de csak ha a telóm rácsatlakozott (root -al rácsatlakozás sem kéne)...
Wifi beállításokban "Jelszó megosztása" opció, a QR kódot pedig már egyszerű dekódolni... De ilyen nincs minden telefonon...
Hát akkor marad a törés. :)
!! Ez illegális, szóval úgy kövesd az alábbiakat, mert illetéktelen hozzáférést csinálsz. !!
Futtatsz egy "airodump-ng" és megnézed kinek van aktív kapcsolata. Ezt követően egy kiválasztott user-t deauth-olsz és összeteszed a két kezed, hogy legyen bekapcsolva nála a reconnect. A dumpoló elkapja a handshake-et, amit max hazaviszel és ráfuttatsz egy szótárat.
Nyilván ha naponta változik a jelszó, akkor az egészet dobhatod a kukába. :D
Megkérded az adminisztrátorát.
Megkérdesz abból a rengeteg emberből párat aki már használja wifin. Néhányan csak felírták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!