Úszók! Ezt hogyan lehet enyhíteni?
Uszodába és strandon úszás vagy ugrálás közben mindig orromon keresztül belemegy a klóros víz a pofámba. Jobb esetben csak szenvedek egy pár másodpercig, rosszabb esetekben öklendezek, vagy fél percekig "megvakulok", mert csípi a szemem a benyelt klóros víz...
Szóval elég érzékeny vagyok a vízre, ha belemegy az orromon keresztül... esetleg tudtok valami "gyógymódot", amivel ezt lehet enyhíteni? (Orrdugót strandon nem fogok használni.)
hát, ha orrdugót nem fogsz használni, akkor elég nehezen lesz megoldható a dolog. nem tudom, nekem most semmi más módszer nem jut eszembe azon kívül, hogy kifújod a levegőt a víz alatt.
én úszó vagyok, én már azt nem tudom megoldani, hogy ne fújjam ki a víz alatt a levegőt. :)
szóval, mindenképpen figyelj, hogy amikor a fejed a vízbe ér, fújd ki a levegőt, ameddig tudod! :))
de ha eszembe jut valami, szólok! :)
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy fújd a levegőt ki az orrodon.
Amúgy én csak 4 évet úsztam még régen, de nekem is ez már reflex, mint ahogy az előttem szóló is írta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!