Ha rendszeresen járok gyógyfürdőbe, azt elfogadja az iskola?
Nem.
Ha úszni jársz és azt igazolni tudod, azt elfogadhatják.
Az uszodás igazolást elfogadják és nem kell sportegyesületben benne lennem, tudom elég hülye kérdés volt, nem akarok most belemenni miért kérdeztem.
Még lenne egy kérdésem, a rendszeres sportolás az mennyi?,
ha heti két órát úszok az uszodában és kérek igazolást, utána elviszem az iskolába, kaphatok felmentést a heti 2 óra tömegsport óra alól?
Hivatalosan úgy tudom kell sportegyesület. De gondolom a tanár is érti miért egy orbitális baromság az egész, ezért gondolom jófejségből fogadta el a kondis srác "igazolását".
És tényleg baromság... Nekem ezt a plusz tesi 0. órába tették be, 6.30 helyett kelhettem 4.00kor hogy beérjek, kvára egészséges tényleg másfél órát várni hajnalba az öltözőben meg a suli előtt...
Meg a "mindennapos tesi". És beraktak egy napra egymás után hármat, a 30fős osztályból 10 fociztak a többi ült. Én meg mondtam a tanárnak hogy ez fäszság és irjon be ha akar nem érdekel. Nem is irt be többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!