Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Bojlis horgászbothoz milyen...

Bojlis horgászbothoz milyen orsó illik?

Figyelt kérdés
Erre az orsóra By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS 5000 tudom ez feeder orsó de jó bojlis bothoz is nem? Ha tzdtok írjatok lécci orsót ami jobb választás lenne max 12 ezerig. És kis segítség kéne bot választásban arra is max 15 ezret szánnék. Az egyik:spro unicarp 300 a másik nevis trion carp 360. Melyik lenbe jobb esetleg van e jobb bot max 15 ezerért. Köszi a válaszokat

2018. aug. 7. 22:25
 1/5 anonim válasza:
kicsit több de jó orsó:OKUMA Longbow
2018. aug. 8. 22:08
 2/5 anonim válasza:
Shimano XSD 14000 nagyon állat jól bírja és remek teljesítmény
2018. aug. 9. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Az XSD kiváló, csak hát 50ezer körül van az ára, a kérdező pedig 12 ezer körüli árra gondolt.Az Okuma Longbow mérettől függően 14-20 ezer között van, ami azért kezelhető közelségben van a megadott kerettől. 20 ezer alatt mindenképpen Okuma Longbowt javaslok én is.
2018. aug. 9. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is azt néztem csak kicsit nehéz nem? Végülis nem gond csak most régi dióverő tekeszkópos botjaim vannak amik nagyon merevek nehezek és kb csak hús horgászathoz jó élvezhetetlen vele a fárasztás és szeretnék minnél könnyebb lágyabb felszerelést de egyben erőst amivel élvezhető a fárasztás. Esetleg tudnál ajánlani max 15 ezerig bojlis botot?én a nevis trinity carp 360 ra gondoltam. Ismered a botot estleg? Elég lágy szerinted?
2018. aug. 9. 16:11
 5/5 anonim válasza:
Vegyél egy extra heavy feeder botot, az általad említett orsoval.
2018. aug. 14. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!