Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Egy 80g-os stupeket be tudnék...

Egy 80g-os stupeket be tudnék dobni partról? A bot is 80g dobósúlyú.

Figyelt kérdés

Csukázó stupek, vagy inkább maradjon a tirolifás módszer? amikor az ólóm és a horog egy hármas forgókarikán van fixen?

Ezzel a stupekkel akár jöhet harcsa is éjszaka gondolom, mennyire tudnék bedobni vele 50 méter? Azt hiszem az már elég lenne harcsázni is, mert annyira bent már mély a viz.

Tudom, hogy van olyan módszer, hogy segédbottal bevontatni, de ha ezzel a kisebb stupekkal megoldható akkor maradok annál, igazán nagy harcsára még amúgy sem mernék menni, mondhatni kezdő vagyok, eddig csak 4-5 kilós pontyok voltak a "nagy fogásaim". Előre is köszi.

2018. júl. 27. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Siman be lehet dobni 80g bottal 160g t is, bár kicsit masabb technikát kell alkalmazni.
2018. júl. 27. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát az addig oké, csak a stupeket bevontatni szokták. Én meg ezzel a módszerrel még nem horgásztam, ezért kérdem mielőtt még beruháznék az egészre. :)
2018. júl. 27. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell stupek, elég lesz egy jó csukázó úszó és akkor nem kell félni, hogy túlterheled a botod.
2018. júl. 28. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én saját készítésű stupeket használok csukára. Ez kb 50-60 cm hosszú mogyoróvessző a két végén parafadugókkal és 50-60 g csúszóólommal. Ezt max 20 méterre tudom eldobni.
2018. júl. 29. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azért váalsztottam volna a stupeket mert azt tudtam volna esetleg csuka,süllő,harcsa horgászatára egyaránt, de úszós szerelék lesz a boton úgy döntöttem. :)
2018. aug. 1. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!