Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tiszai horgásztra melyik...

Tiszai horgásztra melyik botot válasszam szerintetek?

Figyelt kérdés

By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Feeder 360XXH 50-180g

vagy

By Döme TEAM FEEDER Master River Pro 390XXH 100-200g ?

2018. júl. 22. 13:13
 1/2 Csabeszmester ***** válasza:
Hali! Kérdés milyen pályára akarod használni( mély,tuskós rész,lapos homokos,illetve kövezés),valamint mekkora halakra pecázol,mekkora távra,milyen súlyokkal pecázol?? Mondjuk én személy szerint ha csak átlagos körülmények vannak akkor a 390m-es "nagyágyút" feleslegesnek tartom. 17 évnyi Tiszázás legalábbis ezt mutatja nekem. Én partról 3.30m-es és 3.60m-es 150g-osakkal nyomulok mikor beindulnak a pontyok,amúrok,harcsák. Keszegezni vannak 3m-es 3.30m-es 80g-os feederjeim illetve egy 130g-os amikkel az átlagos pecákat lebonyolítom..igaz ott is ugrott már be 3-as harcsa,8-as potyka is de bírták a strapát. 3 nappal ezelőtt partról 7 kilós pontyot fogtam a 3.30m-es 150g-os pálcával,28-as zsinórral kb 30 m-es távról 60 g-os etetőkosárral plussz a töltelék ugye a kosárba.
2018. júl. 22. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég az első, mert folyónál általában nem a távolság a lényeg, de ha nagyon muszáj a 360-as bottal is lehet nagyot dobni. Görbüljön!
2018. júl. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!