Venni akarok egy 100-200g dobósúlyú ún. surf botot.
Elsőre úgy gondoltam hogy:200g-os maximális dobósúly!?!?
Mehetek bojlizni és harcsázni!!De ahogy közelebbről megszemléltem eggyet észrevettem hogy spicce eléggé érzékeny a bojlis és harcsázó botokhoz képest.
Mire tudok egy ilyen bottal horgászni?
2018. júl. 17. 18:51
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem értem a dolog lényegét, de miért nem a célhalhoz választassz?
Ha bojlizni akarsz vegyél bojlis botot.
Ha általánosan fenekezni akarsz akkor vegyél feeder vagy bojlis botot.
Ha finomabb dolgokban gondolkodsz ott a rakós, a picker, a spicc, stb.
Ezek a botok egyébként etetéshez, vagy távdobáshoz kifejlesztett botok. Mire tudsz vele horgászni? Mindenre. Amire akarsz. Csak szükségtelenül durva szerintem.
Ha a spicc kemény lenne, akkor annyi erővel egy vasrúddal is horgászhatnál.
2018. júl. 17. 19:24
2/6 anonim válasza:
Jó a surf bot, nemrég vettem én is, mert kedvező ára volt és nagyot lehet vele dobni. Távdobásra remek. Ha meg nem kell nagyot dobni, akkor egy laza mozdulattal is tudok 40 métert dobni. Én pontyozok vele, harcsára szerintem valami mást vegyél inkább. Ponty, amur, keszegfélék horgászatára tökéletes, sőt szerintem folyóra is ideális . A hosszú nyél meg remekül segíti a távdobásokat. Nekem 4,2 méteres van 200 gramm dobósúllyal, az orsóim meg most 80-as méretűek. Ha felrakok egy tisztességes kosarat meg egy kicsit belefekszek, akkor megdobom a 80 métert, de valószínű több van a cuccban.
2018. júl. 17. 19:48
3/6 anonim válasza:
Írhattad volna rögtön a kérdésedben, hogy horgászattal kapcsolatos. Akkor nem nyitom meg. Engem az úszás és az ahhoz kapcsolódó vízi sportok érdekelnek. Nem elég, hogy egyben van a horgászattal az egész kategória, még direkt félrevezető is a kérdés...
2018. júl. 17. 19:53
4/6 anonim válasza:
Ja biztos úgy kelt fel a kérdező hogy, na, most veled kib..szok. Igaz? Direkt így irta ki hogy te megnyitsd mert szerencsétlen vagy és ahelyett h csak bezárnád, még van erőd írni egy off ot. Grat.
2018. júl. 17. 23:00
5/6 anonim válasza:
Ez valami betegség lehet nálad hármaska! Az összes horgász veled akar kiszúrni, sőt, az adminok sem tesznek semmit az érdekedben pedig már hányszor szóltál nekik! Azért arra van időd és kedved, hogy a téged nem érdeklő kérdéshez hozzáfűzd a sirámaidat!
2018. júl. 18. 12:40
6/6 anonim válasza:
Ha most kezded a horgászást, akkor szerintem jó lesz. Nem érdemes érzékeny botot venni első botnak, ameddig nincs nagy tapasztalat. A spicc attól, hogy hajlik, az nem jelenti, hogy gyenge. Nekem van egy extra heavy feederem. A spiccet simán be lehet hajlítani, de tudok vele dobni 100-180 grammot. Harcsára meg nem éppen a legjobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!