Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyi idő után kezd el...

Mennyi idő után kezd el látszani az úszás?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után válik láthatóvá az edzés, formálódás ha úszni kezdek?

Egyébként kölyökkoromban rendszeresen úsztam, most sikerült felszednem 5-6 kg pluszt és amiatt szeretnék úszni.Szeretném izommá alakítani a felszedett zsírt. Köszi!

23/L

2018. júl. 4. 09:10
 1/5 MrPifta ***** válasza:
azonnal látszódni fog, hogy úsztál, abból, hogy vizes lesz a tested.
2018. júl. 4. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Javaslom az értő olvasás gyakorlását, kedves kötekedni vágyó válaszoló. :P :)
2018. júl. 4. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem fog látszódni, legfeljebb minimálisan. Az úszás pocsék sport arra, hogy jó formát adjon. 10+ éve úszok.
2018. júl. 4. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A szinkronúszás az, ami mindenhol megmozgat és ezért jó alakot ad.
2018. júl. 4. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A saját tapasztalatomat tudom megosztani:

3 éve kezdtem úszni, minimális úszás tudással. Az időbeosztásom és a távolság miatt heti két alkalommal kezdtem. Autodidakta módon fejlesztettem a mellúszásomat és tanultam meg a gyors és a hátúszást. Ahogy jobban ment, midig többet úsztam. Kb. 10 hónap után állt be a "távom" 6km-re. Minden alkalommal ennyit úszok, 2ó 40-45perc alatt.

Ennek köszönhetően fél év alatt lefogytam 16-18 kg-ot, azóta ezt a súlyomat tartom. (Mostanában a havi 8 helyett inkább csak 6-szor tudok menni.)

(46 éves, 164cm, 65kg ffi)

2018. júl. 5. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!