Ha régebben tudtam úszni de már nem, akkor ha esetleg elmegyek magànoktatásra hamarabb visszajöhet a tudás?
Figyelt kérdés
Nem hiszek benne, hogy omyan mint a biciklizés, el lehet felejteni, 8 éves koromban tudtam úszni, most vagyok 20, totál elveszek a vízben.2018. jún. 21. 20:21
1/6 anonim válasza:
Annyira nem lehet elfelejteni. Kicsi gyakorlással visszajön a készség.
2/6 anonim válasza:
Arra volnék kíváncsi, micsoda tudásod lehetett 8 éves korodban, ha 20 évesen elfelejtetted.
3/6 anonim válasza:
Hamarabb persze. Feltéve, ha van minek visszajönnie.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudtam gyors és hát úszni, ez a kettő ment, de leginkább gyors úsztam.Nem tudom Miért olyan hihetetlen, hogy 12 év alatt el lehet felejteni, már fogalmam sincs hogyan kell, nem is tudok a víz felszínén maradni.
2018. jún. 22. 17:11
6/6 anonim válasza:
Sajnos, en se tudok mar uszni, mar egy ideje nem usztam. Mivel nottem, valtozott a testalkatom, tehat igy mar mas mint regen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!