Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászok, mit gondoltok a...

Horgászok, mit gondoltok a CC-MOORE termékekről?

Figyelt kérdés
Eddig mindíg haldorádó termékeket használtam, nem tudom miért. Tök jól működnek amúgy, ismerem a palettát, tudom hogy mikor mit kell magammal vinnem. most gondoltam kipróbálok valami mást is. Mit gondoltok az ilyen irreálisan drága termékekről?

2018. jún. 28. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem használok ilyen úri huncutságokat. Természetes vizeken horgászom, nekem a hagyományos csalik tökéletesen megfelelnek. Haldós terméket próbáltam már többfélét, de azok sem igazolták a többletköltség kiadását.

Szóval, a csodacsalit még továbbra sem találták fel :)

2018. jún. 29. 07:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Hagyományos csali alatt mit értessz? Milyen etetőanyag és milyen csali?
2018. jún. 29. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Eléggé törpés vízen szoktam horgászni, ezért etetőanyagnak és csalinak is erjesztett takarmánykukoricát használok, illetve csalinak még a tigrismogyoró meg a technopufi magában jött be. Ezeket ritkán veszik fel. Néha összeragasztom a kukoricát rozsliszttel és rágyúrom az ólomra, de ha nagyon zabál a törpe, akkor ez sem jó, mert addig forognak körülötte, amíg bele nem akad valamelyikbe a horog. Gyári etetőanyagot csak hideg vízben használok, amikor már nem esznek ezek a férgek.

Egyszer összevásároltam pár üveg különböző ízesítésű Haldós és egyéb kukoricát, mellé néhány doboz pop-up pelletet, bojlit és nekiültem letesztelni őket rakósbottal meg feederrel, egy teljes hétvégén keresztül. Hát, nekem ezek a csodacsalik semmivel sem voltak fogósabbak mint az egyszerű közérti konzervkukorica, vagy a saját erjesztettem. A Magyar Betyárral meg két év alatt nem sikerül egy kapást sem kicsikarnom a halakból, míg végül eluntam és a méregdrága csalit belegyúrtam az etetőbe. Szóval, én maradok a hagyományosoknál.

2018. jún. 29. 17:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem próbáltad már a 20+ as méretű bojlit vagy pelletet csalinak? Én művizeken egyszerűen csak nagy csalit használok, és hiába szívja, nem tudja benyelni
2018. jún. 29. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hiába a nagy csali, ha ízlik nekik addig piszkálják, forognak körülötte, amíg beléjük akad a horog kívülről. Érdekes módon sokszor a szemükbe akad valamiért, aztán persze leül a fenékre és nem rángatja tovább én meg leshetem a kapást. Egyébként inkább finomszerelékkel és kisebb csalikkal szeretek lógatni, nem is mindig sikertelenül :)
2018. jún. 29. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!