Horgászok, mit gondoltok a CC-MOORE termékekről?
Nem használok ilyen úri huncutságokat. Természetes vizeken horgászom, nekem a hagyományos csalik tökéletesen megfelelnek. Haldós terméket próbáltam már többfélét, de azok sem igazolták a többletköltség kiadását.
Szóval, a csodacsalit még továbbra sem találták fel :)
Eléggé törpés vízen szoktam horgászni, ezért etetőanyagnak és csalinak is erjesztett takarmánykukoricát használok, illetve csalinak még a tigrismogyoró meg a technopufi magában jött be. Ezeket ritkán veszik fel. Néha összeragasztom a kukoricát rozsliszttel és rágyúrom az ólomra, de ha nagyon zabál a törpe, akkor ez sem jó, mert addig forognak körülötte, amíg bele nem akad valamelyikbe a horog. Gyári etetőanyagot csak hideg vízben használok, amikor már nem esznek ezek a férgek.
Egyszer összevásároltam pár üveg különböző ízesítésű Haldós és egyéb kukoricát, mellé néhány doboz pop-up pelletet, bojlit és nekiültem letesztelni őket rakósbottal meg feederrel, egy teljes hétvégén keresztül. Hát, nekem ezek a csodacsalik semmivel sem voltak fogósabbak mint az egyszerű közérti konzervkukorica, vagy a saját erjesztettem. A Magyar Betyárral meg két év alatt nem sikerül egy kapást sem kicsikarnom a halakból, míg végül eluntam és a méregdrága csalit belegyúrtam az etetőbe. Szóval, én maradok a hagyományosoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!