Mi a véleményed a Haldorado termékekről?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 20:56
2/7 A kérdező kommentje:
Ismerem, de saját tapasztalatok érdekelnek. :)
2013. febr. 26. 22:53
3/7 anonim válasza:
Jól összeállított cuccok, szeretem az etetőanyagaikat, baromi jól tapad, jól bomlik vízben, nagyon intenzív az illata, de a sok marketing miatt túlárazott. A Maros Mix anyagai is vannak ilyen minőségűek, és ugyanolyan jól össze lehet válogatni belőle kiváló termékeket.
4/7 anonim válasza:
etetőkaját nem próbáltam, mert mást használok ami olcsóbb, és jó.
Ellenben a pelletekkel sosem fogtam semmit.Tény, a Tisza-tavon pecázom.
5/7 Frontosa válasza:
Nem rosszak, de erősen túlárazottak a Haldorado termékek. Nem érnek annyit, ráadásul a termékek nevét már nem lehet követni, nem lehet azonosítani. Más márkáknál ugyanaz sokkal barátibb áron elérhető, azonos minőségben. Oldódó fluo lebegő pellet, Red tuning pellet, Hibrid pellet pop up maxi stb. A Pellet pack-en meg csak röhögni tudok, aki megveszi 2500-ért annak csak gratulálni tudok.
Üdv,
6/7 anonim válasza:
Ugyanezt a minőséget kétharmados áron megveszed más magyar gyártónál.
Hangsúlyozandó, hasonló minőségben!
Valószínű a sok reklám költsége is benne van az árban.
Amúgy egy túlárazott, középkategóriás termékcsaládnak nevezném.
7/7 anonim válasza:
elég sok termékét kipróbáltam, fogtam is velük, de a carp zoom, vagy a maros mix termékek is tudták ugyanazt az eredményt majdnem fele ennyiért, egyedül csak a nagy pontyos red tuningot használom még mindig tőlük, ez tényleg szinte mindenhol kapós (RSD, gumitavak, sőt még a Tiszán is fogtam vele halat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!