21 évesen (lány) még megtanulhatok úszni vagy már késő?
Figyelt kérdés
Nem tudok úszni de nagyon szeretnék megtanulni, nagyon tetszik ez a sport. Általánosban, gimiben évekig tanítottak de nem sikerült, kicsit féltem a víztől.2010. jún. 16. 14:44
1/12 anonim válasza:
A mamám 52 évesen tanult meg. Beiratkozott egy gyermek uszótanfolyamra és végigjárta.
3/12 anonim válasza:
Jaja, anyukám is már a 40 felé járt, mikor úszó leckéket kezdett venni. Úgyhogy hajrá, tuti élvezni fogd! :)
5/12 anonim válasza:
sosincs hozzá késő :)
menj nyugodtan,nagyon jó dolog az úszás :)
6/12 anonim válasza:
Persze! :)
Valószínűleg nem leszel egy Egerszegi Krisztina, de élvezni fogod.
Hajrá!
7/12 anonim válasza:
Miért temeted magadat ennyi idősen? Sosincs késő semmihez! =D
8/12 anonim válasza:
Sosem lesz olyan vízbiztonságod mint azoknak akik gyerekként tanultak meg. Én is 21 vagyok és úgy ahogy megtanultam úszni, de nem jó a vízbiztonságom. Egyszóval mélybe nem merek menni.
9/12 anonim válasza:
Dehogy késő:)
Én 16/L vagyok,ma reggel volt az első órám.
Kicsit féltem tőle,mert éppen meg van..
De nagyon jó volt.imádom!!attól függetlenül hogy hideg volt,utána meg jött a vihar és abba kellett hagynunk:-(
Ja és csak úgy vacogtam..de iszonyat jó volt:-)
Pénteken lesz a kövi óra,lesz 30napos bérletem.
Szupi.
Ajánlom hogy amint teheted menj úszni tanulni! Nem fogod megbánni:-)
10/12 anonim válasza:
Én 6 évesen tanultam meg, 1 év múlva már semmi félelem nélkül ugráltam a mélyvízbe :) Természetesen meg lehet tanulnod még úszni, de továbbra is félni fogsz a víztől. Apum mesélt olyat, hogy mikor még rendőr volt, volt egy munkatársa aki nem tudott biciklizni, mert gyerekkorában nem tanult meg xD De neked biztos sikerülni fog az úszás, ha kitartassz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!