Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tanárom megbuktathat?

Tanárom megbuktathat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8.-os vagyok és a tanárom úszásból pótvizsgával fenyeget 6embert. Jövőhéten csinálom meg az utolsó felméréseim. Ebben az évben összesen 4x úsztam. Kb lesz még 7 úszás óránk. Az osztály főnököm szerint csak fenyegetőzik. Úszásból mik a feladatok pótvizsgán? 😞

2018. ápr. 25. 17:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem a tanárommal és azt mondta, hogy úszásból nincs pótvizsga ezért ha megbukok évet kell ismételnem 😫. Ez igaz? Nekem nem mondta, hogy megbukok. Ha esetleg tényleg úgy áll a helyzet kapnék valami értesítést aról, hogy megbukok e ? Segítsetek légyszíves!!😞
2018. máj. 5. 16:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell évet ismételned, már többen is leírtuk.

Amíg az úszás nem számít külön tantárgynak, addig nem is tudsz megbukni belőle. Ha tesiből az összesített jegyeid alapján bukásra állsz, és pótvizsgán nem mész át, akkor kell évet ismételned.

2018. máj. 5. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!