Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tanárom megbuktathat?

Tanárom megbuktathat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8.-os vagyok és a tanárom úszásból pótvizsgával fenyeget 6embert. Jövőhéten csinálom meg az utolsó felméréseim. Ebben az évben összesen 4x úsztam. Kb lesz még 7 úszás óránk. Az osztály főnököm szerint csak fenyegetőzik. Úszásból mik a feladatok pótvizsgán? 😞

2018. ápr. 25. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az úszás nem különálló tantárgy, hanem a testnevelés része. Még ha úszásból egyesre állsz is, az összes jegyed alapján feltehetően nem állsz bukásra. Azt nem értem, hogy lehet, hogy egész évben csak négyszer úsztál.
2018. ápr. 25. 18:02
 2/12 A kérdező kommentje:
A tanárom állítóla úgy nézi, hogy ha az egészéves úszásórákból a 30%-át elértem a hiányzásnak (szóval ha annyiszor nem voltam vízbe) pótvizsgára küld.
2018. ápr. 25. 18:13
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha hiányoztál a tesióra keretében tartott úszásokról és ezzel elérted a 30%-os küszöböt, akkor valóban megbuktathat. Azt ajánlom, hogy a hátralevő órákra mindenképp járj be és szerezz jegyeket is, nehogy azok hiányából legyen baj.
2018. ápr. 25. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
És hány úszásórát lógtál el? És miért lógtad el őket?
2018. ápr. 25. 19:15
 5/12 A kérdező kommentje:
1 évben 34 óránk van kb. Ha nem kevesebb a szünetek miatt. Ebben az évben beteg is voltam jó párszor. 4hétre kaptam igazolást+ egészségügyi miatt. 4-5úszásunk csak úgy elmaradt táncpróba miatt vagy csak verseny volt uszodába.
2018. ápr. 25. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazoltan hiányoztál, nem buktathat meg.
2018. ápr. 25. 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy olyasmi lehet a feladat a pótvizsgán, hogy valamekkora távot le kell úszni. Ha egy jó darabig a víz felszínén tudsz maradni, és közben haladsz is valamit előre, az már lehet, hogy értékelhető.
2018. ápr. 25. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem tanárommal és azt mondta, hogy úszásból nincsen pótvizsga. Bukás esetén évet kell ismételni :(
2018. ápr. 26. 17:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Maga az úszás külön tárgyként szerepel? Vagy a tesi alatt fut? Én az utóbbira tippelek és ebben az esetben van pótvizsga. Mármint tesiből. Úszás részéből lehet hogy nincs, de attól még tesiből kötelezően kell lennie.
2018. ápr. 26. 20:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen egybe van az úszás meg a tesi. Megnéztem és összesen 8 olyan órát írt be amin nem vettem részt, szóval nem az összes 26-ot. IIyenkor mivan?😳 és az átlagom 3,78. Félévkor szóba se jött a bukás megadta a négyest.
2018. ápr. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!