KB mennyi az esélye annak hogy felkészülés nélkül sikerül teljesíteni a Balaton atuszas? (soha nem sportoltam)
Figyelt kérdés
5200 m a táv pontosan, nulla sportmúlttal rendelkezem.2018. ápr. 19. 13:09
1/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyen dolgok fejben dőlnek el, és jelenleg úgy érzem képes is leszek rá.
2018. ápr. 19. 13:14
2/12 A kérdező kommentje:
Bár igaz h 4 éve voltam utoljára vízben
2018. ápr. 19. 13:15
3/12 anonim válasza:
Ha sosem sportoltál, pláne sosem úsztál rendszeresen, akkor elég kevés, hogy készülés nélkül siekrüljön. Ha korábban úsztál volna rendszeresen, akkor kényelmes tempóban simán megvan úgy is, hogy nem készülsz rá.
4/12 anonim válasza:
Ha elhatározod, hogy megteszed, akkor mennie kell! Nem akkora táv, hogy lehetetlen legyen. Tényleg fejben dől el. Nem szabad közben feladni és fontos, hogy élvezd:)
5/12 anonim válasza:
Végül is meg lehet állni, pihenhetsz amennyit akarsz, szóval én látok rá esélyt. Szempont még, hogy mennyire tudsz úszni.
6/12 A kérdező kommentje:
Ja én úgy gondoltam h nem állok meg közben hanem vegigtolom a távot pihenő nélkül.
2018. ápr. 19. 15:40
7/12 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz :)
2018. ápr. 19. 15:40
8/12 A kérdező kommentje:
2 órán belül szeretnék lenni, ez viszont már nem biztos h csak fejben dől el....
2018. ápr. 19. 15:42
9/12 anonim válasza:
Én is ebbe a szituba vagyok! (: évek otta nem usztam, sőt nem is sportolok, de mégis átszeretném úszni a balatont.évek óta készülök, de mindig közbejött valam. Na majd az idén!D:
10/12 anonim válasza:
Mért nem úszod le a távot medencében? Szerintem ennél jobb felmérés nem kell.
A 2 óra már jobb a nagy átlagnál, ahhoz azért már kell úszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!