Dave1123 kérdése:
A horgászigazolványba beírhatom én az új személyigazolvány számomat ha megváltozott?
Figyelt kérdés
Nem a fogási naplóra gondolok hanem az igazolványra és mivel betöltöttem a 14 életévemet új személyit csináltam aminek a száma megváltozott. Beírhatom én? Vagy be kell vinnem horgászboltba?2018. febr. 22. 21:12
1/2 Lajos54 válasza:
Igazából csak a kiadó egyesület jogosult az igazolványban változtatni bármilyen adatot. Ráadásul az új adat (igazolvány szám) csak akkor lesz hiteles, ha bélyegző is van mellette. És ugyebár az egyesület nyilvántartásában is meg kell változtatni az adatot. Tehát be kellene menni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
2018. febr. 23. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!