Horogkötésre szoktak cseppenteni 1 csepp ragasztót?
Figyelt kérdés
Csomómentes kötést használok ,oké minéljobban feszül annál biztosabb,de engem zavar2018. febr. 18. 14:27
1/5 anonim válasza:
Nem szoktam és sosem bomlott még ki sem fonottból, sem monofilból.
2/5 Lajos54 válasza:
A jó kötés kibomlásának az esélye nagyon kicsi, majdnem semmi. Illetve tulajdonképpen semmi, mert ha kibomlik, akkor nem volt jó a kötés.
A ragasztó viszont akár rongálhatja a zsinórt, és akkor többet árt, mint használ.
3/5 anonim válasza:
Lapkás horogról előfordulhat, hogy lecsúszik a kötés, ha az laza, de egy csomómentes kötésnek esélye sincs kibomlani, az csak úgy bontható, ha a horogfülböl kifűzöd a zsinórt.
4/5 AttilaTheHun4 válasza:
Van aki dobóelőkénél használ, horognál szerintem sem szoktak. Szerintem próbáld ki, hogy megkötöd a csomót, beakasztod a horgot valami erősebb tárgyba (erősebb zsinórból csinálsz egy fület egy kilincsre vagy asztallábra) és meghúzod olyan erősen, hogy elszakadjon. Ha a csomó kicsúszik vagy a kötésnél szakad el, akkor gyakorold a csomókötést. Nekem a fonott és monofil tesztelések alapján is az "uni" csomó vált be a legjobban, csak ez nem csomómentes. Csomómenteseket sajnos még nem teszteltem.
5/5 anonim válasza:
felesleges, meg nem is igazán praktikus. Alig tudod levakarni a horogról, ha át akarod kötni. Paranoiásak zsugorcsövet húznak rá, de szerintem annak se sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!