Tényleg el lehet csúszni pár csepp izzadságon?
Figyelt kérdés
Squasholni járok edzővel, és én eléggé izzadós vagyok, szokott pár csepp nedvesség a padlóra hullani, főleg a játék második felében... Ilyenkor az edző mindig leállítja a játékot, és feltörli a padlót, ez normális? 1-1 cseppről van szó, nem tócsákról... azt mondja, ez is csúszásveszélyes. Nekem inkább tűnik ez időhúzásnak, megmondom őszintén, egy jó cipő ennyi nedvességen nem hiszem el, hogy megcsúszik... mit gondoltok?2016. jún. 1. 09:37
1/3 anonim válasza:
Tényleg megéri megreszkírozni egy súlyosabb sérülést?
Szerintem kicsit túlreagálod. Nem szemrehányás az edző részéről, nyilván tudja, hogy normális dolog izzadni, de felelős edző kifogástalan állapotban tartja a pályáját. Nem akkora leállás feltörölni, nem? Kb. 3 másodperc.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem három másodperc, mert mindig kimegy a partvisért, szerintem alkalmanként elmegy vele majdnem fél perc :(
2016. jún. 7. 12:24
3/3 anonim válasza:
Akkor tartsatok erre egy külön "koszos" törölközőt, amivel három másodpercre csökkenthető a hossza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!