A koratavaszi, tavaszi időszakban milyen ízesítésű bojli a legeredményesebb a pontyhorgászatban?
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 09:49
1/6 anonim válasza:
legeredményesebb nincs ,felsorolható 20 íz ,lehet abból csak 1 megy.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez oké, de nekem sajnos nincs pénzem 20 félére. Mégis melyiket lenne érdemes választani majd?
2018. febr. 10. 10:48
3/6 A kérdező kommentje:
Az ananász például jó választás lehet?
2018. febr. 10. 11:00
4/6 anonim válasza:
Igen ,abszolút.
Viszont én halas-csípős , halas-édes, csípős-édes, büdös-halas kombóval próbálkoznék.
Tehát ,hogy többféle kontraszt íz is legyen.
pl én úgy szoktam ,hogy 1 szem máj-chili 20-asat ,egy 14-es ananász pop uppal meglebegtetek némi halibut az etetésen.
5/6 anonim válasza:
A víz alatt ugye mindenhol ananász terem.
A ponty minden szart-szemetet felporszívóz. Minél büdösebb, szemetebb annál jobban odamegy. Ha van kajamaradékod szórd be a part mellé oda ahol látod, el fogják tüntetni.
6/6 anonim válasza:
Tavaszi időszakra apróbb bojlikat ajánlanék gyümölcsös és fűszeres ízesítésben. Ha jól telepített a tó, akkor oldódó változatban, viszont ha kisebb a halsűrűség, akkor inkább főtt változattal lehet elérni eredményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!