Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Bojli csali tűzve is eredményes?

RAMBO23 kérdése:

Bojli csali tűzve is eredményes?

Figyelt kérdés
sok mindent hallatom már a bojlis horgászat roll hogy milyen eredményes a nagyobb halaknál nem vagyok egy profi horgász és nem tudok ilyen szerelékeket kötni fűzős horgot stb. és arra lenék kíváncsi hogy tűzve is eredményes e szokta-e valaki így csinálni? vagy próbáltátok már ha igen eredményesen? Egy sima fenekező szerelékről lenne szó és ha tűzve is jó akkor az etetés elig egy normális csomagolásos mix etetőanyag? válaszokat előre is köszönöm.

2017. szept. 7. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Fűzve még nem láttam, de neten megtanulhatsz olyan szereléket csinálni, amire felfűzheted a bojlit. Nagyon egyszerű ám..de amúgy sima etetőanyag jó..én mondjuk ólmot használok, meg jól beetetek rakétával kukoricával
2017. szept. 7. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor jó simán feltűzve a horogra is?
2017. szept. 7. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
bocsi félre írtam..szóval úgy még nem láttam, ahogy te mondod...próbáld ki..de szerintem nem nehéz előkésen kötni, úgy előnyösebb..egy kis popup-al kikönnyíteni, aztán könnyebben felszívják
2017. szept. 7. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi segitcséget
2017. szept. 7. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:

$egiccséget*

Szívesen..

2017. szept. 7. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Bojlit nem fogsz te horogratűzni...

Vagy kőkemény,mert már szárított kicsit (vagy régi) ,vagy frissebb ,és elreped.

A fűzőtű egyeneset szúr benne,aaz nem feszíti,mint a horog íve.

Nem a bojli a csoda.

1 szem bojli magába nem lesz eredményesebb mint 2 szem kukorica...

A bojlizásnál,a különböző magas minőségű (nem 1200 ft/kg ,hanem inkább 3500 ft körüli) bojlik ,a magas minőségű etetőpelletek,a válogatott magvak,mixelve,vegyesen,akár főzve.

A magas minőségű aromák ,a keresett haltartó helyek meghorgászása,a tervezett nagy etetések.

Ezektől tud a bojlis horgászat "undorítóan" eredményes lenni...

Vannak különböző method vagy feeder pelletek vagy bojlik 10-12-14-16mm nagyságban,inkább azokkal próbálkozz...

Azok aromatartók is főleg,amiket nyom ki erőteljesen...

2017. szept. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!