Hogyan foghatnék süllőt?
Figyelt kérdés
A Balatonon szoktam horgászni fenekező módszerrel és mimdíg csak 20 és 40 cm közötti harcsák jönnek. A szerelék egyszerű: 26os főzsinor 30as fluorocarbon előke egyágú horog rajta fűzött kishallal és a végére egy tirolofa. Csalizni kb 7 centis küsszel szoktam.2017. aug. 6. 01:58
1/11 anonim válasza:
A szerelék jó.
Max a hely lehet túl nyílt.
Kövezések mellett próbálkozz,akár mólok végénél.
Nyílt vizen nekem pl : angolna szokott sok lenni.
2/11 anonim válasza:
Akadós, terepes, elbújós helyen keresd.
3/11 anonim válasza:
Valóban kövezések, vagy nád mellett próbálkozz. Sügért, naphalat is tehetsz csalinak, azt csak a süllő szereti.
4/11 anonim válasza:
Naphalat? Tegnap ott libegett előttem, viszek majd egy kis kézihálót de nem 1m2, hanem kisebbet és merítek csalihalnak.
5/11 paper_chaser válasza:
Teljesen jó a szerelék. Kövezések, akadósabb búvóhelyek, nádasok környékén szokott megfordulni a süllő.
6/11 anonim válasza:
Naphalat csak a süllő mi ? :)
Akkor nálunk retardált csukák élnek :D
7/11 anonim válasza:
A szerelek jo , csak a kisharcsat nem konnyu szelektalni, masik helyet keress. A naphal szerintem inkabb csukara jo.. kis kusz/kis vorosszarnyu a jo. Ha esetleg ugyanarra a helyre mesz vissza probald meg doglott hallal , azt kevesbe veszi fel a harcsa, en a kusz fejet kevagom es ugy rakom el, valaki pl elohalra eskuszik, nekem a doglott valt be jobban.
8/11 anonim válasza:
Balatonon nekem süllőzni : kövezések,zátonyok,törések váltak be.
Nem ritka ,hogy egy mólót oda vissza megjárok,és ahol 1-1 törést ,örvényre utaló jelet keresek,vagy 1 falat,de ha csak 1 bokor van ott azonnal meghorgászom.
Balatonon a nyílt víz főleg amikor meleg a víz 10-ből 6 angolna 3 harcsa és 1 süllő...
9/11 anonim válasza:
Az éhes csuka rárabol mindenre, ami mozog, és belefér a szájába, kedves 6-os. De ha nem éhes, és megválogathatja az ebédjét, akkor nem a szúrós hátúszójú sügérfélékből fog mazsolázni.
10/11 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam mindent de nem jött rendes nagy süllő, pedig él arrafelé mert más már fogott nem is 1et. Létszi segítsetek.
2017. szept. 18. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!