Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászhatok-e a bátyámmal ha...

Horgászhatok-e a bátyámmal ha neki nincs horgászengedélye?

Figyelt kérdés
Nem sokára teszem le a horgászvizsgát és azt szeretném kérdezni hogy ha én leteszem és kimegyünk a közeli horgásztóhoz és mindketten kifizetjük a napi jegyeket velem horgászhat-e a bátyám vagy neki is le kell tenni?

2018. febr. 6. 19:26
 1/3 anonim válasza:

ha jól tudom akkor csak úgy tud napijegyet váltani hogy van neki állami jegye, ahoz pedig kell a vizsga

én így tudom, de szerintem ha úgyis ketten mentek horgászni akkor akár mehetnétek vizsgázni is együtt :)

2018. febr. 6. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem tökéletes a hasonlat, de ajtót sem vezethet a bátyád, ha nincs jogosítványa, hiába ülsz mellette, és neked van jogosítványod - mindkettőtöket megbüntetnek.

Napijegyet csak Állami Horgászjeggyel rendelkező részére adhatnak ki hivatalosan.

Az más kérdés, hogy egy magánkézben lévő kis tó gazdája esetleg hajlandó-e komoly büntetést kockáztatni, és horgászjegy nélkül is kiadni napijegyet.

2018. febr. 7. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Tesódnak is le kell vizsgáznia, ha pecázni akar. Minden horgásznak le kell ettől az évtől minden vízen, kivéve ha 14 éven aluli és gyerekjegyet vesz.
2018. febr. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!