Van már valakinek tapasztalata az új Shimano Medium Baitrunner XTB LC nyeletőfékes orsóval kapcsolatban? Vagy esetleg hasonló kategoriában mit ajánlatok 4.2 LC feeder botra?
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 13:43
1/2 anonim válasza:
Szia! Én két db Shimano ultegra 5500 xtd-t használok, bár nem nyúzom régóta, de eddig rendben vannak. Szerintem ezek az első (gyors) fékes orsók sokkal jobban illenek feederre, mint a hátsó nyeletős Baitrunnerek. Ezek az utóbbiak a bojlis botokra lettek kitalálva, az önakasztós szerelékek, és az alvás közben "horgászás" végett. Namármost ha Te hozzám hasonlóan konzervatívan csúszó szereléket használsz, figyeled a kapást és megakasztod a halat, illetve meg tudod oldani, hogy kilazítod az első féket amíg mondjuk szereled a másik botot akkor válaszd nyugodtan az xtd-t, már csak azért is mert 60 grammal könnyebb, és aluminium házas.Ha viszont úgy használod a feedert, mint a bojlis készséget, tehát önakasztós szerelék, elektromos kapásjelző, kutyafüle akkor az xt-7-es (műanyag) xtb lc a Te orsód. Viszont én műanyag orsóért sosem adnék ennyi pénzt, illetve semennyit sem.
2/2 anonim válasza:
Az Ultegra XT-D is XT7 vagyis műanyag házas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!