Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Multis bothoz kapásjelző?

Multis bothoz kapásjelző?

Figyelt kérdés
Multissal fogok tavasztól harcsázni stégről. Tehát állítani nem fogom tudni. Karikát nem merek használni, mert bevágás után már felfelé fognak állni a gyűrűk és a karika meg lefele esne, ezért tuti gubanc lesz. Milyen egyéb lehetőség van? Stupeket és csúszóúszót használok főleg, talán fenéken pióca.
2018. jan. 26. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Minek oda multiplikátor? Csak bajod lesz vele. A legegyszerűbb nagy peremfutóval SOKKAL jobban jársz. Illetve, a helyedben nyeletőfékeset használnék mindenképpen.
2018. jan. 26. 10:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Az orsók már megvannak úgyhogy mindegy. Olyan helyekre járok ahol földbe szoktam állítani, de most sokat fogok menni stéges helyre, ezért csak most lett ez probléma. Vannak ötleteim, de tökéletes -még nem volt:D
2018. jan. 26. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Swinger
2018. jan. 27. 00:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Oroszok olyat csináltak mint a vasalódeszka vezetéktartó drótja. Tehát a vízszintes botod mellett van egy függőleges pálca amit lehajlítasz, a végén egy U alakú szem van hajlítva. Erre ráakasztod a damilt és kész. Ez fel és le is tud mozogni, bevágáskor soha nem fog beakadni. Nyilván ki kell kísérletezni melyik a legjobb dróthossz, anyag stb.
2018. jan. 27. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ehun van ni, az oroszverzió. Ezt, vagy valami ilyen elvűt keresel. Ha van fölösleges rezgőspicced, abból is meg lehet csinálni. https://www.youtube.com/watch?v=lwkWm05eXII
2018. jan. 27. 16:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! Nem gondoltam volna hogy kapok használható választ:D De mégis:) Mentek a +ok. Swingeren gondolkodtam én is, bár nem tudom hogy kisúlyozva nem-e csúszna le, mondjuk legfeljebb megfeszítem valamivel szorosabbra. Meg az oldalspiccet nézegettem, de ezek sokkal szimpatikusabbak a videón:) Még egyszer köszönöm!!!
2018. jan. 27. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez a felsős a legjobb kapásjelző szerintem, multihoz mindenképpen a felső gyűrűk miatt. Picit oldalra kell elhúzni, hogy ne csapd le a bottal.

Vettem egy kínai swingert, de átalakítom, mert nem praktikus, nem lehet normálisan elpakolni. A dolog nem lehetetlen, csak hát melós.

Viszont ezt a felsőset tudod miből lehet még megcsinálni? Vékony nádszálból, sás-szálból, fűzfavesszőből, ami kézbe akad minden vízparton.

2018. jan. 27. 21:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ezekből is akkor. Ragasztok rá patront éjjelre. Ja az jó lenne ha felfele állnának a gyűrűk. Eddig olyan megoldáson gondolkodtam, ahol bevágás előtt gyorsan megfordítom a botot. Azért amihez lehet állítva használni, ahhoz hegesztek valami csövet talppal, amit fel tudok csavarozni valahogy. De eltartóshoz nyilván kell egy ilyen megoldás. Ez a felsőállásos tényleg jól néz ki. Ez lesz a befutó. Talán csengő is mehet rá.
2018. jan. 27. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá.
2018. jan. 28. 09:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Majd tavasszal megírom hogy sikerült:)
2018. jan. 28. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!