Fenekezéshez, rablóhalra, elsősorban süllőre csak a karika jó?
Figyelt kérdés
Nekem csak csiptetős van és nemigen szeretnék karikát is beszerezni.2016. aug. 26. 08:11
1/5 pekmartin válasza:
az is jó, csak kapásnál szedd le a damilról és úgy engedd a damilt, a kutyanyelv is jó, én egyszer elkeseredésemben swingert használtam :D azzal is ment, de ha van lehetőséged használd a karikát/csíptetőst
2/5 anonim válasza:
Rablóhalra ne, az kirabol! Akkor se csiptetős, se karika nem lesz!
3/5 anonim válasza:
Ha nincs nálad semmi, akkor vágsz egy mutatóujj vastagságú ágat, az egyik végébe oldalt ejtesz egy bemetszést és kész a kapásjelző. Annyi hátránya van, hogy ha bevágsz, repül a fe nébe.
4/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül röpül az! A felső (tehát a bemetszetlen) végére kötsz egy darab damilt, aminek a másik végét a bottartóhoz kötöd.
5/5 anonim válasza:
Igen, de én erre általában lusta vagyok. Parafából akarok majd ilyet csinálni és azt megkötöm majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!