Hogyan sikerülhetett ez?
Figyelt kérdés
November 26. -án egy esős, ködös és hideg időben kimentem egy tóra, csemegekukorica és giliszta volt nálam. A napijegy 2500ft volt. Az első hal egy kisponty volt, az első az életemben, utána egy kárász fogtam. Ezután egy 2 majd egy 1,5 kilós tőpontyot fogtam, majd mégeggy kárászt, majd végül egy 3 kilós tükörpontyot.2017. dec. 16. 17:30
1/3 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy a vaktyúk is talál szemet...No de komolyan: Ha jól értem kezdő horgász vagy, így valamilyen módon jól utána néztél a tudnivalóknak, és azokat helyesen alkalmaztad. Azért ne bízd el magadat nagyon, mert gyakorlott horgász korodba lesz olyan is, hogy nem fogsz semmit. Tehát összegezve: a szerencse forgandó!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. dec. 17. 11:36
3/3 anonim válasza:
A telepített "mű" tavakon könnyen fog az ember, menj ki a nagy Dunára partról vagy egy igazi vadregényes helyre. Na ott aztán művészet halat fogni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!