Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan Csináljak Jó Etetőkaját?

Hogyan Csináljak Jó Etetőkaját?

Figyelt kérdés
mindig más más etetőkaját csinálok/veszek! de csak néha néha vállik be! Hogyan,miből csináljam?

2017. okt. 29. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Az apró szeműt hamar felcsipkedik a kicsik, válassz gazdagabb terméket. Pontyra magkeveréket is vigyél bőven, etess utána, mert nagyétkűek. Kukoricán és pelleten nevelik őket, azt messziről megismerik. De a kender magot is tüdőre veszik, ez a nagy dévérek kedvence! :D Én pl. soha semmit nem fogtam epres cuccal, fokhagymással és pufival, pedig felénk istenítik. Mézesre esküszöm. Viszont néha csak fűszerest esznek. Döme kolbis pellet!
2017. okt. 30. 07:38
 2/7 anonim ***** válasza:

A másik amivel az agyamra megy a párom az az érett etetőanyag. Még a vének magyarázták be neki. Tudod, akik olyan keményre keverik, hogy nap végéig 1x tömik meg a kosarat, majd csapkodva verik ki a dióverőn lévő kosárból.... :D

A büdös életben semmi nem jött még lefagyasztott-kiolvadt anyagra, de a tegnapira sem. Kevertem magamnak frisset, egyből aprítottam a kárászokat. Ponty is jött, de spiccbottal egy aztaku..tikk lett belőle! :D

2017. okt. 30. 07:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!
2017. okt. 30. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:

pedig a jó öreg erjesztett nem véletlen akkora sláger,régen is működött,ma is.

Ez ilyen.

De én vegyesen szoktam.

Erjesztett-sima főzött,és roppantott (kb félbe tört) keménykukorica,mindenki megtalálja ott a számításait.

2017. okt. 30. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Így van. Ha a halneveldében tök jó a halaknak a száraz nyers kukorica behányva a vízbe, akkor pecához is jó lesz.
2017. nov. 2. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:

~10% fehérje ,60-75% szénhidrát és kalória tartalom kis rosttal és zsírral.

Mellette a keményítő miatt lassan emészthető (főleg a kemény) és folyamatos tápérték.

Bőven elég nekik.

2017. nov. 2. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen! :)
2017. nov. 2. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!