Hogyan Csináljak Jó Etetőkaját?
A másik amivel az agyamra megy a párom az az érett etetőanyag. Még a vének magyarázták be neki. Tudod, akik olyan keményre keverik, hogy nap végéig 1x tömik meg a kosarat, majd csapkodva verik ki a dióverőn lévő kosárból.... :D
A büdös életben semmi nem jött még lefagyasztott-kiolvadt anyagra, de a tegnapira sem. Kevertem magamnak frisset, egyből aprítottam a kárászokat. Ponty is jött, de spiccbottal egy aztaku..tikk lett belőle! :D
pedig a jó öreg erjesztett nem véletlen akkora sláger,régen is működött,ma is.
Ez ilyen.
De én vegyesen szoktam.
Erjesztett-sima főzött,és roppantott (kb félbe tört) keménykukorica,mindenki megtalálja ott a számításait.
~10% fehérje ,60-75% szénhidrát és kalória tartalom kis rosttal és zsírral.
Mellette a keményítő miatt lassan emészthető (főleg a kemény) és folyamatos tápérték.
Bőven elég nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!