Hogy kell kinyitni a szemünket víz alatt?
Figyelt kérdés
Nekem strandon, ha nem nyitom ki akkor is fáj utána, ha nem nyitom ki... Hogy kéne megtanulnom kinyitni?2010. máj. 30. 12:39
1/5 anonim válasza:
wtf? kinyitod és kész....a klór miatt fáj, ezért nem célszerű
2/5 anonim válasza:
Én nem nyitnám ki... Régen, amikor úszótanfolyamra jártam, mindig kinyitottam, természetes volt. Egyik alkalomkor azonban belement egy tűlevél a szememben. Pokolian fájt, hosszában lecsúszott. Odamentem egy felnőtthöz (10 éves körül lehettem), de szerintem ő még jobban megijedt, mint én. Oda sem nagyon mert nézni. Azután nagy nehezen sikerült kiszednie egy egészségügyben járatos anyukának. Nagyon kellemetlen volt...
3/5 anonim válasza:
13.05 ami veled történt annak az esélye kb. annyi, minthogy egy cápa megegyen a medencében :D Szóval szerintem nyugodtan nyissa ki bárki... főleg ha nincs a közelben fenyőfa :D
4/5 anonim válasza:
strandon ne nyisd ki, koszos a víz, begyullad a szemed. + még víz alatt olyan furán lát az ember, irritálja a víz a szemet, tök kellemetlen érzés, én reflexszerűen becsukom. ha tiszta a víz, akkor se nagyon nyisd ki, csak ha muszáj, mert tele van vegyszerekkel
kicsit off: ilyen filmekben szoktam látni, hogy a tengerben úsznak nyitott szemmel hosszú másodpercekig, na azt nemtudom, hogy csinálják, nekem már a bőröm is csípi a víz
szerintem vegyél egy jó úszószemüveget, én speedo márkájút használok az uszodában, tök jó, nem megy bele a víz + még tisztán látok is benne. mondjuk, ha már felnőtt vagy, és nő, akkor kicsit gáz felvenni :D
5/5 anonim válasza:
úszószemüveget használok én amm homályosan látok a víz alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!