Hogy merjem kinyitni a szemem víz alatt?
Vegyél egy jó úszószemüveget!
Manapság a vízforgatós medencék korában már tele van vegyszerekkel a víz, a szemed éppségét kockáztatod, ha szemüveg nélkül nyitod ki víz alatt.
Talán még a természetes vizekben (folyók, Balaton) lehet szemüveg nélkül úszni.
Igaz!
Nagyon jó szilikonanyagű szemüvegeket lehet kapni, a klór nem használ a szemnek.
Egyébként úszók, vizilabdázók számára van valami gakorlat, amivel pár óra alatt ez a reflexes vízalatti szembecsukás kiiktatható.
Sajnos nem tudom a módszert, én is úszószemüvegben sportolok.
Csak mi nem használhatunk szemüveget. :-(
De valaki más tudná mi az a gyakorlat?
Szia!
Én a fürdőkádban sajátítottam el a nyitott szemet víz alatt, tiszta vízben , Először 1 fél másodpercig csíp utánna meg tök jó érzés :D én szeretek nyitott szemmel úszkálni.
üdv.
Kösz a válaszokat!
Szemüveget nem tudom miért nem használhatunk. Csak egy lánynak engedték meg, akinek valami szem problémája van és nem is tesizhet miatta.
Az elején kicsit csíp...
Először a kádban nyitottam ki a szemem, forró volt a víz, nem volt túl kellemes érzés... Hideg(ebb) vízben egyszerűbb volt... De miután kimentem a vízből, a szemem kicsit bevörösödött...
velem is ez volt a szitu..
19 vagyok utálom a vizet
nekünk is kötelező volt úszni... beszéltem az edzővel és mondta ha nekem ilyen sokat jelent ez akkor vegyek úszószemüveget
de ezt nem tilthatja meg neked senki
szerintem beszél erről a szüleidnek és lazán vigyél magaddal úszószemüveget
nem kaphatsz érte semmit
ami nem megy azt nem kell erőltetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!