Miért ilyen kevés a compó a magyar vizekben?
Figyelt kérdés
Nagyon finom.
Egészségesebb,mint a magyar halak 99%-a.
Az állományra jó hatással van.
És nagyon jó sport hal!
Egy amur zöld testben kb.
Itthon alig fogni.
Dániában és Írországban pedig olyan,mint itthon a kárász..
A 1.5-es compó nagyobb élmény volt mint a 3-4-es ponty.
Oké,tiszta és magas oxigéntartalmú víz kell neki.
De még ismerősöm kertitavába is megélnek... 1 nyaras korában lett véve halgazdaságban 3...Mára mind 1.8-2.3kg között van...pedig nem egy oxigéndús hegyi forrásvíz szintje.
2017. szept. 8. 17:58
1/3 anonim válasza:
Mert csak a ponty csak a ponty. Én is szeretem compit, megél az a csatornában is, nem kell annak tiszta víz, sőt. Dehát az ezüstkárász kiszorította, a törpeharcsa kiszorította, a ponty na azt meg nyomják. Szegény a tablón és az akváriumban csodaszép, de tojnak rá az okosok. Én se értem, mert nagyon bika.
2/3 anonim válasza:
Sajnálom én is. Egyik kedvenc halam:) Csak sajnos már alig emlékszem hogy néz ki:(
3/3 anonim válasza:
Most láttam az OMÉK-on egy akváriumot, tele volt óriáscompóval. Valahol az A hangár elején van a Földművelésügyis kupiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!