Valaki mondana könnyen elkészithető kárászra való etetőanyagot?
Kukoricadara
Csirketáp
Darált keksz
Csemlemorzsa
Kakaó
Vaníliáscukor vagy édes pudingpor
Ez nekem beszokott válni kárászra.
Csalinak kis méretű technopufi simán horogra tűzve, vagy 1-2 szem csonti, esetleg csonti pufival kombinálva.
Meg lehet még próbálni 1 szem csemegekukoricát szintén horogra tűzve, de tedd a ki a napra előtte, hogy kiszáradjon. így nem szívja le a horogról.
Ami még fontos, hogy nagyon picike legyen a horog, asszem én valami 12-es keszegező horoggal fogom őket.
Ha betalálsz egy rajt, akkor szépen egymás után jönnek majd kifelé. A kaja alapját az olcsó kukoricadara és csirketáp adja, ha nem akarsz nagyon költekezni, mert ez a fajta hal nagyon falánk. Szinte minden dobásnál meg kell tömni a kosarat, mert különben elvesztik az érdeklődést.
Igen, ha van nád meg hínáros...De van ahol nincs vagy nem tudod megdobni partról.
Az se mindegy, hogy merre jár a kárász. Nekem volt, hogy nád mellett part közelében semmit nem fogtam. Majd elkezdtem fenekezni, bedobálni messzire és fogtam 20 darabot.
A kérdezőnek kell kipróbálnia, hogy nála mi válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!