Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Valaki mondana könnyen elkészi...

Valaki mondana könnyen elkészithető kárászra való etetőanyagot?

Figyelt kérdés
Van egy Tó ami tele van kárászal de az idén még nem fogtam benne halat.

#Xd/
2017. szept. 1. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Kukoricadara

Csirketáp

Darált keksz

Csemlemorzsa

Kakaó

Vaníliáscukor vagy édes pudingpor

Ez nekem beszokott válni kárászra.

Csalinak kis méretű technopufi simán horogra tűzve, vagy 1-2 szem csonti, esetleg csonti pufival kombinálva.

Meg lehet még próbálni 1 szem csemegekukoricát szintén horogra tűzve, de tedd a ki a napra előtte, hogy kiszáradjon. így nem szívja le a horogról.

Ami még fontos, hogy nagyon picike legyen a horog, asszem én valami 12-es keszegező horoggal fogom őket.

Ha betalálsz egy rajt, akkor szépen egymás után jönnek majd kifelé. A kaja alapját az olcsó kukoricadara és csirketáp adja, ha nem akarsz nagyon költekezni, mert ez a fajta hal nagyon falánk. Szinte minden dobásnál meg kell tömni a kosarat, mert különben elvesztik az érdeklődést.

2017. szept. 2. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor valamit nagyon elbénázol. Csontit, gilisztát kenyeret használj, és fenékre engedd le az úszót. Nem az etetőanyag a lényeg, ha állításod szerint tele van kárásszal, akkor ha bedobod a nád köré, hínárosba, ott fognod kell.
2017. szept. 3. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, ha van nád meg hínáros...De van ahol nincs vagy nem tudod megdobni partról.

Az se mindegy, hogy merre jár a kárász. Nekem volt, hogy nád mellett part közelében semmit nem fogtam. Majd elkezdtem fenekezni, bedobálni messzire és fogtam 20 darabot.

A kérdezőnek kell kipróbálnia, hogy nála mi válik be.

2017. szept. 3. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!