Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit tegyek? Kaptam egy 6,90...

Mit tegyek? Kaptam egy 6,90 m-es rakós botot s, mivel nem vagyok benne jártas tőletek kérdem meg. Milyen kellékek kellenek hozzá? Hogy gumizzam be? Milyen szereléket használjak?

Figyelt kérdés

2017. aug. 6. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Add el,ez egy rövid rakós.Amikor közelben a hal,akkor a 12méterest nem lehet megbontani,mert túl merev lenne.

Ez inkább versenycucc...,mint hétköznapi,30-40-et minimum ér,ha új.

Ennek harmadáért hibátlan bolognai botot veszel ugyanúgy 6 m-t.

Vagy hibátlan match botot.

De ha érdekel,inkább egy minőségi 6-7m-es spiccbotot vegyél,az gumizható könnyedén,keszegekre jó buli vele mindig,illetve egy jobb spiccbottal gumizva egy beugró pontymegfogható könnyen.

És filléres a sztori.

2017. aug. 6. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy ilyen rövid botnál 1, vagy maximum 2 tagot érdemes begumizni, attól függően, hogy milyen hosszúak a tagok. A gumizáshoz kell egy gumirögzítő kúp a tag végébe, kell egy tefloncső a spiccre, kell a gumi és a végere egy műanyag gyorskapocs. Esetleg szükség lehet egy befűző drótra. Ha két tagot gumizol be, akkor kell egy ilyen is:

[link]

Egyébként a Haldorádón mindent megtalálsz és leírások is vannak a gumizásról meg a szerelékekről.

2017. aug. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!