14 évesen késő elkezdeni versenyszerűen úszni?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és a vizes vb nézése közben felvetettem azt az ötletet,hogy lehet el kellene kezdenem versenyszerűen úszni.Már korábban úsztam egy évig,de akkor kb. 9 éves voltam.Válaszokat előre is köszönöm:)2017. júl. 27. 09:18
1/7 anonim válasza:
Van, aki már ilyen idős korban VB-n úszik, őket úgysem tudod már behozni, szerintem már késő.
2/7 anonim válasza:
HA van mellette időd emg lehet próbálni.
4/7 anonim válasza:
Elég késő. Ha csak egy évig úsztál, "úszó szemmel" nézve gyakorlatilag nem is tudsz úszni.
Viszont hobbiból, amatőr klubbal ugyanúgy úszhatsz. Az még lelkileg is sokkal jobb, mint az igazi versenysport.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mindenesetre szeptembertől felkeresünk egy úszóiskolát és lesz ami lesz:)
2017. júl. 27. 22:44
7/7 hangajulia25 válasza:
Apukam 14 evesen kezdte, es ifi bajnoksagot nyert...... Ha van az uszashoz tehetseged, es nem felsz, akkor kortol fuggetlenul fejlesztheto vagy.... Szerintem meg pont jo korban vagy 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!