14 évesen késő elkezdeni vizilabdázni?
Figyelt kérdés
És ha nem Budapesten hol érdemes elkezdeni? (Nem versenyszerűen ahoz gondolom kicsit késö, hanem heti párszor hobbiszinten)2017. júl. 20. 13:01
1/10 A kérdező kommentje:
14/f
2017. júl. 20. 13:11
2/10 anonim válasza:
Hobbi szinten 40 évesen se késő.
3/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem vágj bele nyugodtan! Soha nem késő elkezdeni sportolni.
4/10 anonim válasza:
/előző vagyok/
15/L, magyar bajnok vízilabdázó
5/10 GMP16 válasza:
Biros Péter (többszörös olimpiai bajnok) is 14 évesen kezdett el=nem késő, de küzdened kell, hogy utolérd a társaidat.
BP-en: KSI-ben, UVSE-ben, BVSC-ben, FTC-ben, OSC-ben, Vasas-ban érdemes, erős csapatok (majdnem) minden korosztályban, de ezekben a csapatokban heti 5 edzésre le kell járnod, plusz a hétvégi meccsek.
6/10 anonim válasza:
Úszni tudsz? Ha igen, akkor menj el a legközelebbi uszodába, és kérdezd meg az úszómestert. Ha nem tudja, menj el a következő uszodába.
Ha van uszoda, de nincs semmi, alakíts egy csapatot!!!
7/10 anonim válasza:
És keresd meg az illetékes önkormi sportosztályát, támogatni fognak!
8/10 anonim válasza:
Attól függ mennyire tudsz jól uszni,minimum 3 úszásnemből tudnod kell(mell,hát,gyors)elfogadható szinten úszni tehát dinamikusan ne úgy mint aki mindjárt megfullad. Ha jól úszol akkor simán elkezdhetsz vizilabdazni. Culubbok esetén a VASAS-t az FTC-t, ha tényleg hobbi szinten heti 3 edzés kb. akkor az OSC-t tudom ajánlani. Ezeknél a csapatoknál van esélyed játszani a többiben nagyon sokan vannak. Ha lány vagy akkor a Vasasban nem érdemes próbálkozni mert ott nincs lány csapat csak fiú. Ha tényleg elkezded akkor a lemaradásodat kb.1 év alatt feltudod hozni. Hajrá próbáld meg!☺
9/10 A kérdező kommentje:
És csak el kell menni egy edzésre vagy előtte beszélni kell valahogy az edzővel? És 14 évesen melyik korcsoportba tartoznék? A válaszokat köszönöm, megy a zöld kéz mindenkinek
2017. aug. 22. 19:41
10/10 anonim válasza:
14 évesen serdülő, én is vizilabdazok 15éves vagyok a Városgazda Utánpótlás akadémia-nál es az a helyzet ha a száz métert nem úszod meg 1:10 alatt kevés az esélye hogy jatszani fogsz serdülő-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!