Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 14 éves vagyok és lány,...

14 éves vagyok és lány, szeretnék elkezdeni vízilabdázni, megéri-e vagy már késő?

Figyelt kérdés
Nagyon sok sportot kipróbáltam már,de egyik sem volt nekem való vagy éppen anyukám nem engedte...A nagyon sok alatt tényleg sokat értek...késő elkezdeni versenyszerűen mindent beleadva?

2017. ápr. 29. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól tudsz úszni, van remény.
2017. ápr. 29. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Még van mit gyakorolni de a versenymedencét oda vissza sikerül átúszni
2017. ápr. 29. 21:11
 3/6 GMP16 válasza:

Biros Peti is 14 évesen kezdett vízilabdázni, és nézd meg hova jutott!

Nincs késő elkezdeni, de nagyon kell hajtanod, hogy utolérd majd a korosztályodat.

2017. ápr. 30. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
A női válogatottból ki kezdte a legkésőbb?
2017. ápr. 30. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Lényeges a jó taposás is ( Azt nem írtad le pontosan),én ezért nem kezdtem el soha vízilabdázni,tehát lehet, hiába van valakinek jó úszóképessége, labdaérzéke, ismerek olyat, aki ezen ( Is) csúszott el.
2017. máj. 1. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire tudsz úszni és mennyire vagy labdaérzékeny. Általában jó, ha a vízilabdát 6-7 évesen elkezdik. Ráadásul ilyenkorra már összeáll a korosztályos csapat, bajnokságokat játszanak. Profi klubban szerintem esélytelen most belekezdeni. De úgyis kiderül, ha be akarsz iratkozni valahová. Szerintem sanszosabb másod vagy harmadosztályú klubokban próbálkozni.

Véleményem szerint a taposás az egyik legegyszerűbb dolog:) Kb. mint a járás

2017. máj. 5. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!