18 évesen el lehet kezdeni a szinkronúszást?
Figyelt kérdés
Valamennyire hajlékony vagyok, de a spárga még nem megy.
Érdemes megpróbálni?
2017. júl. 16. 22:15
2/8 A kérdező kommentje:
+Előtte 8évig úsztam
2017. júl. 16. 22:29
3/8 anonim válasza:
Szerintem hobbiból érdemes kipróbálnod. Lehet a korodbeli versenyzőket a tornász elemekben már nem fogod utolérni, de testmozgásnak mindenképp jó. Meg biztos szereted a vizet is.
4/8 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes megkeresned egy egyesületet és elkezdened. Baj nem lehet belőle, megtanulsz ezt-azt, eljutsz valamilyen szintre, ami még jól jöhet. Legalább azzal foglalkozol, ami tetszik, ami érdekel és örömet okoz.
Pesti vagy? Ott vannak egyesületek.
5/8 anonim válasza:
Szerintem profi szinkronúszó már nem igazán lehet belőled, bár ki tudja. De hobbi szinten simán csinálhatod.
6/8 anonim válasza:
Csak hobbiból, ha eljutsz addig, csak Mini verseny számokban indulhatsz, nagy csapatba nem hiszem, hogy bejutsz. Javaslom ne olyan egyesületbe menj ami az élmezőnyben van (pl BVSC, H2O, Medúza21) mert ott nem tudnak annyit foglalkozni veled, ott teljesen a csapatra figyelnek.
7/8 anonim válasza:
Miert ne lehetne, addig jutsz ameddig jutsz. Akar amator versenyekre is elmehetsz, sot ha olyan jol fog menni akkor rendes leigazolt versenyzokent is tudaz versenyezni akar. Ez toled az edzotol es az adottsagaidtol fugg mind
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!