Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit tegyek hogy később jöjjön...

Mit tegyek hogy később jöjjön meg a menstruáciom?

Figyelt kérdés

Balatoni táborba megyek 6 éjszaka, 7napra. És pont akkor fog megjönni. De mivel utólsó táborom igy élvezni szeretném a fürdést de igy elég nehéz lenne.

Hallotam a citromlé módszerről az kb hány napig tólja el? Ha egész tábor alatt iszom a citrom levet szerintetel segit eltolni egész táborra.

Értelmes válaszokat kérek!

Előre is köszönöm.

2017. jún. 16. 22:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy 15 éves vagyok!
2017. jún. 16. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok citromlevet inni nem tesz jót a fogaknak, gyomornak. A mensibe pedig nem fog beleszólni.
2017. jún. 16. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
2017. jún. 16. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló tablettával el lehet tolni, ehhez nőgyógyász tud segítséget nyújtani.

A citromos víz is egyébként használ, de csak 2-3 nappal tolja el. Nem napokra.

2017. jún. 17. 11:04
 5/6 anonim válasza:

Erről a citromleves dologról még nem hallottam, én citromos vizet szoktam inni, de nem befolyásolja a menstruációmat. Egyébként ettől függetlenül kipróbálhatod szerintem, de nagy reményeket ne fűzz hozzá.

Egyébként két megoldás van: tampont használ vagy nem fürdesz. Sajnos nagyon mást nem tudsz csinálni.

2017. jún. 17. 11:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen a válaszokat.

Nagyon remélem hogy nem jön meg azon az egy héten.

Tampont meg mindenképp viszek ha esetleg megjönne is tudjak fürödni. Csak azért mégis biztonságosabb ha nem lenne meg.

2017. jún. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!