Mit tegyek hogy később jöjjön meg a menstruáciom?
Balatoni táborba megyek 6 éjszaka, 7napra. És pont akkor fog megjönni. De mivel utólsó táborom igy élvezni szeretném a fürdést de igy elég nehéz lenne.
Hallotam a citromlé módszerről az kb hány napig tólja el? Ha egész tábor alatt iszom a citrom levet szerintetel segit eltolni egész táborra.
Értelmes válaszokat kérek!
Előre is köszönöm.
Fogamzásgátló tablettával el lehet tolni, ehhez nőgyógyász tud segítséget nyújtani.
A citromos víz is egyébként használ, de csak 2-3 nappal tolja el. Nem napokra.
Erről a citromleves dologról még nem hallottam, én citromos vizet szoktam inni, de nem befolyásolja a menstruációmat. Egyébként ettől függetlenül kipróbálhatod szerintem, de nagy reményeket ne fűzz hozzá.
Egyébként két megoldás van: tampont használ vagy nem fürdesz. Sajnos nagyon mást nem tudsz csinálni.
Köszönöm Szépen a válaszokat.
Nagyon remélem hogy nem jön meg azon az egy héten.
Tampont meg mindenképp viszek ha esetleg megjönne is tudjak fürödni. Csak azért mégis biztonságosabb ha nem lenne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!