A menstruációm vége után három nappal később újra megjött. Mi lehet az oka vajon?
Figyelt kérdés
11 napja hagytam abba végleg a fogamzásgátló tabletta szedését, utána rendesen megjött, három napja elmúlt, de most újra véreztem, görcsöl a hasam. A neten főleg olyat olvasni, hogy elmarad ilyenkor és nem azt hogy szinte kétszer jön meg, bár még nem tudom ez milyen erősségű lesz. Ez vajon azért van, mert abbahagytam a tabletta szedését és felborult a hormonháztartásom? a válaszokat nagyon köszönöm!!2015. jan. 14. 16:32
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg azért van. Majd meglátod milyen hosszú lesz,meg a következő hónapot hogy alakul. Ha az sem lesz rendben én elmennék dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!