Ha megkérnek titeket, akkor megtanítanátok kisgyerekeket úszni?
Családi ismerős megkért, hogy a nyáron tanítsam meg úszni a kislányát. Vízbiztos, megy neki a hát meg a gyors nagyjából és ezeket kell tökéletesíteni meg a mellúszást megtanítani.
Rólam annyit kell tudni, hogy úsztam, majd szinkronúsztam 7 évig. Besegítettem az edzőimnek is edzéseken. Most volt kötelező úszás gimibe, volt egy lány, aki nem tudott úszni. Az utolsó 2 órán került rám a sor, hogy a mellúszásából kihozzak belőle amennyit tudok. Fejest se tudott/ mert ugrani és azt 1x gyakoroltuk és egészen jól megtanulta. Nagyon jól megtanulta a mellúszást is. A technikáját tudom, tudom, hogyan kell jól viszonylag egyszerűen megtanítani. Unka tesómat is én tanítottam úszni tavaly nyáron, mikor hogy volt időm. Vele a gyorsig meg a hátig jutottunk, most nyáron folytatjuk a mellel.
Ti így elvállalnátok? Nincsen végzettségem, se papírom, hogy taníthatnék-e úszni. Edzőnek készülök majd, de most leszek még csak 9.es. Na, így vállalnátok?
En aztan biztos, hogy nem, mivel nem birom a kisgyerekeket es uszni is csak ilyen atlagos modon tudok.
Viszont a te helyedben siman, foleg, hogy a kislany azert nem teljesen tapasztalatlan. Ha ilyen eredmenyeket ertel mar el ilyen fiatalon, akkor van boven tehetseged a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!