Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha megkérnek titeket, akkor...

Ha megkérnek titeket, akkor megtanítanátok kisgyerekeket úszni?

Figyelt kérdés

Családi ismerős megkért, hogy a nyáron tanítsam meg úszni a kislányát. Vízbiztos, megy neki a hát meg a gyors nagyjából és ezeket kell tökéletesíteni meg a mellúszást megtanítani.

Rólam annyit kell tudni, hogy úsztam, majd szinkronúsztam 7 évig. Besegítettem az edzőimnek is edzéseken. Most volt kötelező úszás gimibe, volt egy lány, aki nem tudott úszni. Az utolsó 2 órán került rám a sor, hogy a mellúszásából kihozzak belőle amennyit tudok. Fejest se tudott/ mert ugrani és azt 1x gyakoroltuk és egészen jól megtanulta. Nagyon jól megtanulta a mellúszást is. A technikáját tudom, tudom, hogyan kell jól viszonylag egyszerűen megtanítani. Unka tesómat is én tanítottam úszni tavaly nyáron, mikor hogy volt időm. Vele a gyorsig meg a hátig jutottunk, most nyáron folytatjuk a mellel.

Ti így elvállalnátok? Nincsen végzettségem, se papírom, hogy taníthatnék-e úszni. Edzőnek készülök majd, de most leszek még csak 9.es. Na, így vállalnátok?

2017. jún. 11. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed
2017. jún. 11. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Simán. A tudás átadásához nem kell végzettség és papír.
2017. jún. 11. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Családi, baráti körben, ha megkérnek, szívesen vállalnék ilyet. Írod, hogy az edződnek is besegítetttél és már osztálytársadat, unokatesódat is megtanítottad úszni. Nem a papíron múlik, hogy át tudd adni amit Te jól tudsz. Szerintem sokkal jobb lesz az ismerős kislánynak, ha egy családi ismerős egyénileg, saját haladási ütemében tanítja, mintha egy személytelen tanfolyamra járna.
2017. jún. 11. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

En aztan biztos, hogy nem, mivel nem birom a kisgyerekeket es uszni is csak ilyen atlagos modon tudok.

Viszont a te helyedben siman, foleg, hogy a kislany azert nem teljesen tapasztalatlan. Ha ilyen eredmenyeket ertel mar el ilyen fiatalon, akkor van boven tehetseged a dologhoz.

2017. jún. 11. 15:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megerősítettetek abban, hogy jól döntöttem. Hát igen, én teljesen máshogy állok a gyerekekhez, mint az edzők többsége. Meg ők a nagykönyv szerint leírva tanítanak. Az edzőm is mondta, hogy ő nem így tanította volna meg a gyerekeknek a karmunkákat vagy akármi mást, és mikor ők próbálták máshogy sehogy se jött össze nálam meg elsőre. Meg nem 1-2 sz@rok bele és akkor is az van amit én mondok meg a nem érdekel csináld meg mert azt mondtam... edzőket láttam. Nem 1-2 olyan is jött szembe velem, hogy versenyen a gyerekhez vágja a papucsot mert nem úgy tejesített, vagy csokit eszik a verseny előtt és ordít. Így valahogy ezeket látva és mivel szeretem a vizet és a sportot edző leszek. Meg nem is az első eset volt, hogy otthon dicsértek a gyerekek. És először nem is gondoltak rám, hanem úgy ajánlott nekik valaki egy közeli uszodában. Így ennyi a sztori meg rólam és így kerekebb a történet.
2017. jún. 11. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Én biztos megpróbálnám, egy próbát megérne.
2017. jún. 12. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Megvolt az első alkalom és nagyon jól ment minden.
2017. júl. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!